budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Филтер
 • Расвета

  РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЧНЕ РАСВЕТЕ

  01 rasveta

  У 2014. години електро екипа ЈП Дирекције општине Житорађа је извршила реконструкцију уличне расвете у четири МЗ на територији Житорађа. Сада су у општини Житорађа, осим једне МЗ, сва места осветљена.

  Ових дана је извршена контрола уличне расвете у свим МЗ и постављена декоративна расвета у општини Житорађа, тако да ће новогодишње празнике сви грађани дочекати у осветљеним улицама.

  02 rasveta

  По речима Милисава Станковића, члана Надзорног одбора и Александара Игњатовића, помоћника директора, посебан допринос је дала екипа електро оделења: Живорад Стајић, Мирослав Станковић и Небојша Недељковић, те су и похваљени.


 • Комасација Вољчинац

  КОНКУРС ЗА ИЗВОЂЕЊЕ ГЕОДЕТСКО-ТЕХНИЧКИХ РАДОВА У ПОСТУПКУ КОМАСАЦИЈЕ ЗА ДЕО КАТАСТАРСКЕ ОПШТИНЕ ВОЉЧИНЦЕ, ОПШТИНА ЖИТОРАЂА

  voljcince

  У оквиру пројекта „РУРАЛНИ РАЗВОЈ: ЕФИКАСНО УПРАВЉАЊЕ ЗЕМЉИШТЕМ", компонента 3. „Комасација", који се финансира из средстава Европске уније и Немачке владе, а који спроводи DEUTSCHE GESELLSCHAFT FUR INTERNATIONALE ZUSAMMENARBEIT (GIZ), ПИЛОТ ОПШТИНЕ: ПАРАЋИН, БОЉЕВАЦ, КЊАЖЕВАЦ, НЕГОТИН, СВРЉИГ, ЖИТОРАЂА И ПИРОТ објављују

  ПОЗИВ

  ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПОНУДА ЗА ИЗВОЂЕЊЕ ГЕОДЕТСКО-ТЕХНИЧКИХ РАДОВА У ПОСТУПКУ КОМАСАЦИЈА

   

  Позив за подношење понуда се може преузети ОВДЕ а Конкурсна документација ОВДЕ.eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.