budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Филтер
 • Састанак са понуђачима

  Састанак са понуђачима

  Састанак са понуђачима је одржан дана 04.05.2011. године са почетком у 11.оо часова у великој сали СО ЖиторађаСастанку су присуствовали представници свих понуђача који су потврдили своје учешће на тендеру и то: -испред понуђача „Транскоп-Р“ Сврљиг, представник Фрања Јорданов, - испред понуђача „Топли Дол“- Босилеград, представник Милош Каванџић, - испред понуђача „Лик Инжењеринг“- Ниш, представник Љубомир Митровић.

 • Попис

  Попис 2011. ЈАВНИ ПОЗИВ

  ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ Позивају се грађани који желе да учествују у Попису становништва, домаћинстава и станова 2011. у својству пописивача да се у периоду од 15. до 19. августа пријаве у канцеларији број 22 на II спрату у згради Општине...Житорађа од 08 -13 часова.Заинтересовани кандидати дужни су да се лично пријаве у просторијама пописне комисије на тај начин што попуњавају Пријаву за учешће у попису (образац П-4б).

 • Смеће преузео "Пор Вернер и Вебер"

  Смеће преузео "Пор Вернер и Вебер"

  Smece preuzeo Pop Verner i Veber

  Ова фирма ће преузети и шест радника Јавног комуналног предузећа “Житорађа", а у зависности од обима посла није искључена могућност каснијег упошљавања нових радника.

  - У прво време, предузеће ће покрити око 2.500 домаћинства, а до прве половине 2012. године преко 4.500 домаћинства. То је око 95 одсто укупног становништва општине Житорађа. Цена по домаћинству за ову услугу износиће у просеку око 350 динара, с тим што ће првих месец дана прикупљање и одвожење смећа бити бесплатно. Ова услуга обављаће се једном недељно - кажу у фирми.

 • Изградња трибина стадиона у Житорађи

  Изградња трибина стадиона у Житорађи

  Izgradnja tribina stadiona

  Требало би да се сви радови заврше за четири месеца. Вредност инвестиције је 100.000 евра и финансира се средствима Европске Уније, док је суинвеститор општина Житорађа. - Очекујемо да гледаоци на овом стадиону већ пролећни део српсколигашког првенства посматрају са трибина, што ће омогућити додатни развој спорта и фудбала у овој општини -закључује председник општине Житорађа Горан Стојковић.

 • Потписан уговор за софтвер

  Потписан уговор за софтвер

  Potpisan ugovor za softver

  Дана 15.06. 2011. године Председник општине Житорађа Горан Стојковић и Мирјана Цветановић, овлашћени представник "Мегатренд" АД из Нишке Бање су потписали Уговор о изради Информационог система са четири програмска модула за потребе Општинског услужног центра у општини Житорађа. Рок за реализацију и имплементацију Уговора је 65 дана од дана потписивања Уговора. Израда четири програмска модула се финансира средствима Делагације Европске уније у Р. Србији.

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.