budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Уторак, 07 Фебруар 2012

Нацрт Просторног плана Општине

Nacrt prostornog plana

1. Јавни увид обавиће се у згради Скупштине општине Житорађа, Топлички хероји број 53 у Житорађи у периоду од 31. јануара 2012. године до 29. фебруара 2012. године сваког радног дана од 9.оо до14.оо часова.

2. Јавна презентација Нацрта Просторног плана општине Житорађа усклађеног са Законом о планирању и изградњи и извештаја о стратешкој процени одржаће се у згради Скупштине општине Житорађа, ул. Топлички хероји бр. 53 у Житорађи, дана 20. Фебруара 2012. године у 11.оо часова.

3. Примедбе на планирана решења мишљења о извештају о стратешкој процени, искључиво у писаној форми током јавног увида могу се доставити Одељењу за привреду и финансије, најкасније до 29. фебруара 2012. године.

4. Јавна седница Комисије за планове Општине Житорађа одржаће се у згради општине Житорађа Топлички хероји број 53 у Житорађи, дана 06. Марта 2012. године у 11.оо часова. У току јавне седнице, сва физичка и правна лица која су поднела примедбе у вези са Нацртом плана и доставила мишљење о Извештају о стратешкој процени у писаном облику могу исте образложити пред Комисијом за планове општине Житорађа. КОМИСИЈА ЗА ПЛАНОВЕ ОПШТИНЕ ЖИТОРАЂА Слике се могу видети на: https://picasaweb.google.com/opstina.zitoradja/hKoUSK?authuser=0&

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.